Kırkpazar ArGe Departmanı Çalışması Ürünü Dekuis Markalı Xiaomi Mi TV Stick uyumlu Duvar ve TV arkasına monte edebileceğiniz HDMI ve USB şarj bölmelerini etkilemeyen tam uyumlu 3D Kılıfların üretimi tamamlandı.

       Sizler için Pazaryerleri ve Mağazamızda satışa sunuldu.

        Siz Değerli Müşterilemiz ürünlerimizi Sİyah ve Beyaz renk olarak mağazamızdan veya pazaryerlerinden satın alabilirsiniz.

        Kırkpazar ArGe Departmanı Şubat 2022


       Xiaomi Mi TV Stick Full HD Dolby DTS Chromecast Android TV Medya Oynatıcı dır. Yüksek Çözünürlükte Film ve IP Tv fonksyonu ile TV Kanallarını HD TV nizde oynatmanızı sağlar. Xiaomi Mi TV Stick medya oynatıcı televizyona smart özelliği kazandırır. USB girişi ile kolayca televizyona entegre olur. Televizyon ve monitör gibi cihazlarınızı anında 1080p çözünürlüğünde akıllı bir televizyona dönüştürmenizi sağlar. Xiaomi firması tarafından üretilmiştir.Bir Android TV dongle'ı olarak çalışan Mi TV Stick, aynı zamanda diğer cihazlardan televizyona fotoğraf, belge ve video içerik aktarmanızı da sağlıyor. Cihaz sayesinde ek bir ekipman kullanmadan, en popüler platformları televizyondan izleyebiliyorsunuz.